Image

Eigen huisstijl

Je eigen logo ontwerpen is niet alleen leuk, het staat professioneel en is het visitekaartje van je bedrijf. Ik denk graag met je mee voor een passend logo maar kan ook een complete huisstijl voor je bedenken! We kijken samen naar kleuren en stijlen die zorgen voor herkenbaarheid en de juiste uitstraling voor jouw bedrijf. 

 

Logo ontwerp - op maat

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Bij een logo of complete huisstijl is het heel belangrijk dat het ontwerp de juiste uitstraling geeft. We kijken naar de juiste kleursamenstelling, lettertype en icoon-gebruik. Om een uniek en eigen ontwerp te maken, heb ik jouw input nodig. Dit kan een omschrijving zijn van jouw wensen of een compleet Pinterestbord met inspiratie. Aan de hand van die ideeën maak ik een eerste ontwerp. Daaruit werken we verder tot jij helemaal blij bent met het eindresultaat.

Stuur mij gerust een mail of whatsappje met al je ideeen. Dan plannen we een afspraak en bespreken we dit. Daarna zal ik een vrijblijvende offerte maken en kunnen we aan de slag om jouw bedrijf haar eigen identiteit te geven! 

Image