Image
Image
Image

Een kaartje op maat gemaakt

Een kaartje op maat gemaakt naar jullie wensen?

Bij een custom made opdracht beginnen bij nul. Alle wensen en ideeën kunnen worden gedeeld. Samen maken we er iets moois van.

Hoe werkt het?
Om een uniek en eigen ontwerp te maken, heb ik jouw input nodig. Dit kan een omschrijving zijn van jouw wensen of een compleet Pinterestbord met inspiratie. Aan de hand van die ideeën maak ik een eerste ontwerp. Daaruit werken we verder tot jij helemaal blij bent met het eindresultaat.


Wat kost het?
Geboortekaartje: vanaf € 225,00
Trouwkaartje: vanaf € 295,00
De bovenstaande kosten zijn exclusief drukwerk en andere accessoires (enveloppen, sluitzegels, paperclips, foto’s etc.). Aan de hand van alle wensen maak ik eerst een vrijblijvende offerte op.

Levertijd
Geboortekaartje: Afhankelijk van uitgerekende datum ontvangen jullie eerst een proefdruk. Na de komst van jullie wonder is het afhankelijk van de dag van de geboorte hoe lang het duurt voordat jullie het de kaartjes thuis ontvangen. Houd rekening met 3 á 4 werkdagen.

Trouwkaart: Afhankelijk van de datum waarop jullie de kaartjes willen versturen, zorg ik ervoor dat het drukwerk klaarligt.

Vragen?
Geen vraag is te gek! Mail, Whatsapp of bel me gerust. Ik streef ernaar om je binnen 4 dagen antwoord te geven. Maar… met een gezin, volle mailbox en chaotisch brein kán het soms gebeuren dat ik een mailtje over het hoofd zie ;) Ik ben je niet vergeten, maar mail me dan gerust nog eens!

info@kleinebijontwerp.nl
Of stuur een berichtje via de Whatsapp button.